WAT IS FRONT?

Het gevelconcept ‘Front’ is het antwoord op de toenemende vraag naar verduurzaming van bestaande woningen.

Front belichaamt conceptueel denken vanaf het voorontwerp tot en met het lange-termijn-beheersplan en verandert gedateerde woningen in zeer korte tijd in energiezuinige woningen met een moderne uitstraling.

DE KRACHT VAN FRONT

De kracht van Front is de optimale balans tussen de drie elementen van warmtetransport, verpakt in een huis met de werking van een thermoskan.

“Stralingswarmte wordt door mensen als zeer behaaglijk ervaren. Doordat de isolatie bestaat uit reflectiemateriaal wordt dit effect extra benadrukt en is de verwachting de gewenste gemiddelde temperatuur in de woning zal gaan dalen. Dit geeft een forse energiereductie”

Front_wat is front_thermoskan

HOE WERKT FRONT?

ADVIES

Iedere situatie vraagt om een specifieke oplossing. De adviseurs van Front zijn bekend met de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van verduurzaming van de diverse gevelsystemen.

MATERIAALKEUZE

De basis van Front bestaat uit prefab gevelelementen die voor de bestaande gevel worden gemonteerd. Het zelfdragend stalen frame van deze gevel kan bevestigd worden aan de bestaande gevel.

PRODUCTIE

De productie van Front vindt plaats in onze eigen productielocaties. Aan de hand van de gedetailleerde bouwtekeningen worden alle details tot op de millimeter geprefabriceerd.

INMETEN & MONTAGE

De Front-gevelelementen worden individueel, digitaal ingemeten en geproduceerd, rekening houdend met alle detailleringen. Voor de montage worden alle bestaande kozijnen en onderdelen verwijderd. 

VOORDELEN

JARENLANGE ERVARING IN ENERGIEOPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Bij All Electric Solutions zijn experts verzameld die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend op gebied van energieoplossingen? Geen theorie ‘uit het boekje’, maar oplossingen, die rekening houden met de praktijk. Zo wordt voorkomen dat we in onvoorziene omstandigheden terecht komen.

BETROUWBARE PARTNERS EN BEWEZEN PRODUCTEN

Het is een misverstand dat we voor de verduurzaming alleen maar nieuwe innovatieve producten nodig hebben. Slim gebruik maken van doorontwikkelde producten en logische verbindingen tussen deze producten levert niet alleen een duurzaam project op, maar u komt ook niet voor verrassingen te staan. Op die manier bewijzen we dat een innovatief concept toch gewoon een zekerheidje kan zijn.

ONZE MISSIE

BEHALEN DOELSTELLINGEN ENERGIEAKKOORD

We willen de aarde graag op een goede manier doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Om de doelstellingen, die daarvoor gesteld zijn te behalen zullen we allemaal in actie moeten komen.

VERDUURZAMEN 2.3 MILJOEN CORPORATIEWONINGEN

Corporaties zullen het goede voorbeeld moeten geven voor de particuliere woningeigenaren. Corporaties hebben over het algemeen meer slagkracht en kunnen bewijzen dat verduurzaming van de woning een goede en noodzakelijke investering is.

ADVIES NODIG? ALL ELECTRIC SOLUTIONS DENKT GRAAG MET U MEE!

Het is onvermijdelijk dat de woningen aangepast moeten worden. Het is dan verstandig om de experts om u heen te verzamelen die u kunnen helpen met deze transitie. We gaan graag de uitdaging met u aan.