WAT IS 3S ISOLATIEFOLIE?

3S isolatiefolie is de meest veelzijdige isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw en kan gebruikt worden voor de isolatie van zowel daken, plafonds, gevels en vloeren. Allemaal met dezelfde folie! Uitermate geschikt voor passief- en energieneutraal bouwen.

3S isolatiefolie is een innovatieve, meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens. Naast de stilstaande lucht, die op zichzelf al isoleert, zit het geheim van de unieke isolatiewerking in de thermische reflectie. Hierdoor wordt de stralingsenergie eenvoudig weerkaatst waardoor de temperatuur vrijwel op hetzelfde niveau wordt gehouden. Vergelijkbaar met de werking van een thermosfles.

3s-isolatiefolie-02

WAAROM 3S ISOLATIEFOLIE?

Ruim een derde van de totale CO2 uitstoot wordt veroorzaakt door het op warmte houden van gebouwen. Dit is de reden dat de eisen voor energieprestaties van woningen en gebouwen steeds verder wordt aangescherpt.  Goed en beter isoleren is volgens het principe van Trias Energetica de meest effectieve methode om het energieverbruik in gebouwen terug te brengen. Vanuit economisch oogpunt is isoleren een van de beste investeringen om energie te besparen. Maatregelen zoals het toepassen van mechanische ventilatie met warmteterugwinning, hoogrendementsketels of warmtepompen, leveren in combinatie met een goed geïsoleerde schil het beste rendement op.

behind_waarom isolatiefolie

TOEPASSINGEN 3S ISOLATIEFOLIE

Behind_Hoe werkt dit_dakisolatie
DAKISOLATIE
Behind_Hoe werkt dit_gevelisolatie
GEVELISOLATIE
Behind_Hoe werkt dit_vloerisolatie
VLOERISOLATIE
Alle isolatiefolies van 3S isolatiefolie zijn ISSO geaccrediteerd.

ISSO ACCREDITATIE

ISSO is er voor vakmensen die zorgen voor gezonde, veilige en duurzame gebouwen. En die vakmensen zijn hard nodig. U bent, als professional, meer dan ooit verantwoordelijk voor gezonde, veilige en duurzame gebouwen. Om die kwaliteit te borgen, is gevalideerde kennis nodig. ISSO biedt deze gevalideerde data, daarom vindt 3S isolatiefolie het van groot belang dat de producten ISSO-geaccrediteerd zijn. Zo weet u zeker dat de beloofde prestaties ook gehaald worden.

Download onze ISSO accredidatie (PDF)
isso

VOORDELEN

JARENLANGE ERVARING IN ENERGIEOPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Bij All Electric Solutions zijn experts verzameld die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend op gebied van energieoplossingen? Geen theorie ‘uit het boekje’, maar oplossingen, die rekening houden met de praktijk. Zo wordt voorkomen dat we in onvoorziene omstandigheden terecht komen.

BETROUWBARE PARTNERS EN BEWEZEN PRODUCTEN

Het is een misverstand dat we voor de verduurzaming alleen maar nieuwe innovatieve producten nodig hebben. Slim gebruik maken van doorontwikkelde producten en logische verbindingen tussen deze producten levert niet alleen een duurzaam project op, maar u komt ook niet voor verrassingen te staan. Op die manier bewijzen we dat een innovatief concept toch gewoon een zekerheidje kan zijn.

ONZE MISSIE

BEHALEN DOELSTELLINGEN ENERGIEAKKOORD

We willen de aarde graag op een goede manier doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Om de doelstellingen, die daarvoor gesteld zijn te behalen zullen we allemaal in actie moeten komen.

VERDUURZAMEN 2.3 MILJOEN CORPORATIEWONINGEN

Corporaties zullen het goede voorbeeld moeten geven voor de particuliere woningeigenaren. Corporaties hebben over het algemeen meer slagkracht en kunnen bewijzen dat verduurzaming van de woning een goede en noodzakelijke investering is.

ADVIES NODIG? ALL ELECTRIC SOLUTIONS DENKT GRAAG MET U MEE!

Het is onvermijdelijk dat dewoningen aangepast moeten worden. Het is dan verstandig om de experts om u heen te verzamelen die u kunnen helpen met deze transitie. We gaan graag de uitdaging met u aan.